top of page

WIE WIJ ZIJN

Onze sterkste punten

Snel en vriendelijk bieden we professionele diensten in heel Limburg  en Antwerpen met bestemmingen naar België en Nederland  aan. Ons team van professionals staat klaar voor elke klus, klein of groot. onze klanten  weten dat wij achter ons werk staan en uw tevredenheid onze prioriteit is. Wat ons echt doet opvallen is onze professionele houding, betaalbare prijzen en aandacht voor detail. Samen zoeken we met de klant naar een werkwijze op maat van de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe ons professionele team u kan helpen!

Over ons: Over ons

IETS MEER OVER ONS

City Taxi A.S heeft sinds 2000 een hoge kwaliteit transportdiensten aangeboden aan de klanten van Limburg en Antwerpen en omstreken. Goede service begint met geweldige mensen en echte ervaring en daarom zetten we ons in voor het kiezen van de beste mensen om ons team te versterken. U krijgt altijd te maken met een chauffeur die het belang van stiptheid, veilig rijden en klantenservice kent. We halen alles uit de kast om aan uw verwachtingen van een Transportservice te voldoen of deze te overtreffen.

ook kan u vaste ritten bij ons inplannen. Zo weet u dat steeds het juiste transport voor jou klaar staat.

Wilt u graag een offerte  dat kan geheel vrijblijvend.  Neem zeker contact met ons op en dan kijken we samen met u  wat mogelijk is en hoe we jou het beste kunnen helpen. 

1024_edited.jpg
463030-PFO3W0-286.jpg
373951-PBCHST-720.jpg
175216-OW4FI1-468.jpg
16419.jpg
8869.jpg
Over ons: Over
bottom of page